perjantai 31. tammikuuta 2020

Se ensimmäinen

On viimein  tullut aika alkaa järjestellä elämänkokemuksia kansioon, josta niitä myöhemmin voi silmäillä ja muistella. Kirjoitellessani toivon inspiroivani muitakin ihmisiä erilaisiin projekteihin ja haastamaan itseään sekä nauttimaan elämästä. Haluan näyttää mihin kaikkeen luovalla mielellä ja suurella tahdolla voi päästä. Tämä oli suurin syyni pistää blogi pystyyn. Elelen aktiivista elämää ja tykkään unelmoida isosti, enkä pelkää tarttua tilaisuuksiin. Elämässä toimii hyvin malli: Unelmoi, Toimi, Nauti.

Viimeisin projektini ja samalla ponnahduslauta tälle blogille on piakkoin alkava pidempi Teneriffan reissu. Reissun tarkoitus on nauttia vapaudesta liittyen taukoon koulusta ja kehittää omia kiipeilytaitoja huikeissa puitteissa saaren jyrkillä kallioilla. Saapa tuota kielitaitoakin toivottavasti kartutettua hieman, ennen syksyllä alkavaa yliopistotaivalta. Reissusta lisää seuraavassa postauksessa, mutta kerrottakoon sen toteutettavan erähenkeen ja opiskelija ystävällisellä budjetilla.

Blogia lähdettiin toteuttamaan kertomusmuotoisena ja tekstit liittyvät pääosin tekemisiini tai ajatuksenvirtaani. Olen jaotellut sen neljään kategoriaan neljäksi K:ksi. Jotka kaikki liittyvät keskeisesti elämääni. Päivityksiä tulee ilmestymään satunnaisesti kuhunkin kategoriaan, toisiin enemmän, ja toisiin vähemmän. Jokaisen postauksen eteen tulee K-merkintä, joka määrittelee minkä sortin päivityksen olet avaamassa. Tällä haluan helpottaa esimerkiksi vain kiipeilystä tai vain kauppatieteistä kiinnostuneita. Mikäli tekstin edestä ei löydy K-merkintää, se lienee yleistä höpinää, joka liittyy vähän kaikkeen tai sitten ei mihinkään.

Pyrin jakamaan blogissani myös vinkkejä asioihin, joista itse koen omaavani jotain kerrottavaa ja kokemusta. Keho-puolelta voit muun muassa lukea erilaisista fyysisistä projekteista ja tavoitteista. Tällä hetkellä käynnissä on taas projekti "yhdenkäden leuasta", eli käytännössä leuanvetoa ilman toisen käden apua.

Vastailen mielelläni myös teitä askarruttaviin kysymyksiin ajan ja taidon puitteissa. Toivotan kaikille iloisia lukuhetkiä seikkailuideni äärellä.

Terveisin, Hyppis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti